Osječka momčad ove će nedjelje ponovno pokušati osvojiti bodove, iako je Rijeka sigurno opasna na svojoj Rujevici.

Jedan od onih naših igrača kod kojih osmijeh rijetko silazi s lica je definitivno Merveil Valthy Streeker Ndockyt. Mladi Kongoanac se jako dobro uklopio među Bijelo-plave, a što se igara tiče, nastoji se ustaliti u početnoj jedanaestorici.

Svi to želimo, svi koliko nas ima u krugu prve momčadi. Bilo bi loše da nije tako, zar ne? Ima kod nas puno dobrih igrača, a od početka mogu zaigrati ipak samo jedanaestorica. Drago mi je što sam sudjelovao u ovim posljednjim pobjedama, jako mi je bitno opravdati trenerovo povjerenje.

Trebala bi biti dobra utakmica

Ndockyt je u Puli zabilježio asistenciju u akciji iz koje je Žaper postigao pogodak. Što se njega tiče, strijelac još nije bio, no i to će morati doći, nadamo se što prije…

I meni bi moralo napokon krenuti u tom smislu iako volim i namjestiti gol suigraču. Dosta je onih koji mogu zabiti, vjerujem da ćemo to pokazati i u Rijeci. U Osijeku smo ih uvjerljivo pobijedili, ali znamo da će nam sada biti puno teže kod njih jer su tamo svima opasni. Dobra su momčad, igraju i Europsku ligu, mora ih se respektirati. No, mi smo pokazali da svakoga možemo pobijediti. Želimo biti najbolji, na samome vrhu! Da bi tako i bilo moramo u svakoj utakmici dati sve od sebe da bismo osvojili bodove. Trebala bi to biti dobra utakmica, a mi ćemo se potruditi da oni imaju više problema na terenu.