Sjajnim Perinim golom u završnici susreta Osijek je došao do remija u derbiju s Rijekom na Rujevici.

Jocker Bijelo-plavih u nedjeljnom derbiju ušao je s klupe u drugom poluvremenu, pri vodstvu Riječana. Petar Bočkaj svoj je povratak u momčad obilježio na najljepši mogući način, sjajnim golom za izjednačenje. Svojom ljevicom je još jednom razveselio navijače Osijeka, a Nevistića natjerao na kapitulaciju.

Na kraju moramo biti zadovoljni s bodom i mislim da je neriješeno najrealniji ishod. Znali smo da će biti jako teška utakmica, Rijeka je dobra momčad, imali su u četvrtak europsku utakmicu s Napolijem i očekivali smo da ćemo više profitirati od njihovog umora. Međutim, Riječani su stvarno dobro odigrali, nije protiv njih lako doći do bodova, tako da je najvažnije da nismo izgubili na uvijek teškom gostovanju. Bilo je puno tempa u igri, po hladnom vremenu i bod je u ovim okolnostima dobar.

Bočkajev peti gol na Rujevici

Činilo se da bi Osječani, nakon što je domaćin ostao s igračem manje u 60. minuti, mogli uzeti puni plijen. Međutim, dogodio se da je protivnik uspio zabiti preko Andrijaševića, pa je Osijek morao u „lov“ barem za remijem kojega je na kraju i izborio.

Nespretno smo primili taj pogodak nakon što je Pavičić isključen. A što se tiče zgoditka kojeg sam postigao, ovo mi je već peti na Rujevici koja mi očito „leži“. Drago mi je da svojim golovima pridonosim našim pobjedama ili barem remiju poput ovog. I bod u gostima kod Rijeke je dobar, bez obzira što smo se nadali da možemo i dobiti utakmicu. Ipak, serija u kojoj smo neporaženi i dalje traje. Idemo dalje, davati sve od sebe da bismo bili rezultatski što uspješniji.

Cijelu izjavu pogledajte ovdje.