Kadeti našeg prvoligaša trenutno zauzimaju drugo mjesto u HNL-u za mladež, uz samo jedan poraz.

Uspješna je polusezona iza kadeta Bijelo-plavih koji se natječu u HNL-u za mladež. Naši su nogometaši drugi na prvenstvenoj ljestvici, odmah iza vodećeg Dinama koji osvojio sedam bodova više i zasluženo je na čelu. U 14 odigranih utakmica učenici Ante Bekavca ostvarili su 9 pobjeda uz 4 remija i 1 poraz.

Izgubili smo samo protiv Varaždina i to pomalo nesretno na domaćem terenu, a sigurno smo mogli bolje proći u tom dvoboju. S Dinamom smo odigrali 0:0, također uz neke svoje šanse koje nismo iskoristili, ali smo pokazali da možemo biti ravnopravni i protiv lidera. Čestitam svim dečkima i stožeru na iskazanom zalaganju, iza nas je dobra polusezona, a u nastavku ćemo pokušati biti još bolji, na višoj razini, osvojiti više bodova. Pokušati se približiti Dinamu, od utakmice do utakmice što bolji, naravno i što uspješniji, rekao je Bekavac.

Disciplina i karakter

Osječani su većim dijelom minule jeseni primali čestitke za svoje igre, a i pojedinačno su bili zapaženi. Primjerice, Šimun Mikolčić je trenutno drugi strijelac Lige…

Kroz treninge i naporan rad igračima se sve polako vraća, to je put za dalje. Neka samo ostanu ustrajni u onome što radimo. Nastavak sezone je krajem veljače, a s pripremama krećemo 4. siječnja. Sada održavamo online treninge, dakle, nismo stali s aktivnostima. Dečki su vrijedni i disciplinirani, dobrog karaktera, dok je kvaliteta zasigurno prisutna što se vidi i po rezultatima. Ono što me kao trenera posebno veseli je uvijek maksimalno izražena motivacija svih igrača i cijelog stožera. Osim toga, nikada nikoga ne podcjenjujemo, skromni smo i spremni za odricanje. Na kraju želio bih čestitati pionirima na odličnoj polusezoni, ali i cijelom našem Klubu te seniorima poželjeti naslov jesenskog prvaka u HNL-u.