Veznjak u redovima Osijeka ističe kako se među našim igračima prvenstveno na sve gleda za dobrobit momčadi. 

Sastav Bijelo-plavih za subotnju utakmicu Nenad Bjelica nije objavljivao u javnosti. Ostao je dosljedan svojoj praksi da svi praktički do posljednjeg trenutka budu maksimalno fokusirani kao da će startati od početka, ali i ako ostaju na klupi, da u određenom trenutku budu potpuno spremni i koncentrirani pružiti na terenu ono što se od njih očekuje.

Šef će odlučiti, na nama je da treniramo i ispunjavamo ono što se od nas traži. Vidimo da su svi dobili svoje minute i treba ih što bolje iskoristiti na terenu. Mi sve gledamo momčadski, da nam je svima najvažnije dobiti utakmicu. Takav stav donosi uspjehe i siguran sam da ćemo nastaviti naš dobar niz, ističe naš veznjak Dmytro Lopa.

Razmišljanje samo o pobjedi

Varaždin je suparnik koji ima drukčije ambicije u odnosu na Osijek, no sigurno će barem pokušati  borbenošću i zalaganjem doći do svog cilja, a to je – ne izgubiti.

Nije nama nikada bilo baš lako s njima. Uporni su, ne predaju se nikome unaprijed, neće ni sada. A opet, moramo razmišljati samo o pobjedi, to je sasvim jasno. Od svakog našeg igrača možete čuti da svatko među nama želi da ostanemo tu gdje jesmo, što znači da moramo i dalje biti dobri ili odlični. I protiv Varaždina, naravno. Nedostaju nam navijači, ali i zbog njih moramo biti pravi jer oni to od nas sigurno očekuju. Idemo osvojiti bodove, samo to je važno.