Slovenski reprezentativac svojim je prvim pogotkom u Gradskom vrtu riješio pitanje pobjednika u ogledu s Varaždincima.

Strijelac za pobjedu nad Varaždinom bio je Damjan Bohar u 59. minuti. To mu je bio treći pogodak u bijelo-plavom dresu, prvi kojega je postigao u Gradskom vrtu. Dakako, vrijedan je važnih bodova koji nas ostavljaju na vrhu prvenstvene ljestvice.

Prvo moram reći da je zaista bilo teško, ali smo ipak cijelu utakmicu bili bolji i zaslužili pobjedu. Protivnik se branio u toj čvrstoj obrambenoj 5-4-1 formaciji, a to je teško probiti. No, trener nam je govorio da moramo biti mirni i strpljivi i da ćemo dočekati situaciju za gol. Mierez se izborio za loptu i fenomenalno mi je asistirao, ja sam samo „poklopio“ loptu za 1:0. Sretan sam zbog svog gola, ali sam morao zabiti i drugi za 2:0 i tako mirno utakmicu privesti kraju. No, dobro je, pobijedili smo, a ja sam valjda nešto ostavio i za Goricu u idućem kolu, rekao je slovenski reprezentativac.

Dobro se pripremiti za Goricu

Što se igre tiče, mučili su se naši dečki kako bi slomili otpor svojih gostiju. Jednom su uspjeli u tome, što je bilo dovoljno za pun pogodak.

Meni je normalno da svaki protivnik s nama želi prvenstveno sačuvati svoju mrežu, mislim da se dobro nosimo s takvim pritiskom. I 1:0 je dobar rezultat za nas, novi bodovi su osvojeni. Sada se trebamo prije svega dobro odmoriti i onda se fokusirati i dobro pripremiti za Goricu. Želimo i tamo ostvariti pobjedu.

Cijelu izjavu pogledajte ovdje.