Rezultati utakmice selekcija Škole nogometa koje su odigrane proteklog tjedna.

Prvenstvene utakmice se lagano bliže svome kraju u svim selekcijama. Ostaje odigrati tek poneki turnir, a u ovom pregledu vam donosimo rezultate onih selekcija koje su odigrale svoje utakmice u prošlom tjednu.

U utorak su mlađi pioniri odigrali, možemo to nazvati, gradskim derbi s ekipom Hypo Limač i ostvarili su vrlo važnu i vrijednu pobjedu od 1:3. Utakmica je bila borbena, pravi derbi između ova dva dobra kluba i dvije dobre ekipe. Mlađi pioniri su vrlo brzo poveli s 0:1 kada je već u 8.minuti mrežu Hypo Limača zatresao Stefan Ušćebrka, no samo osam minuta je trajalo vodstvo Osijeka i Hypo Limač je izjednačio. Sandro Martan bio je strijelac za, u ovoj utakmici, domaće "zelene". Prednost Osijeku u samom finišu prvog poluvremena donio je Niko Hajnal pogotkom s bijele točke. Do kraja utakmice igrao se dobar nogomet, a nešto bolju igru bijelo-plavih okrunio je Boris Galušić pogotkom u 48.minuti i time dobio Osijeku pobjedu od 1:3.

Kadeti su u petak gostovali u Pleternici kod NK Slavije i ostvarili uvjerljivu pobjedu od 0:3. Ova selekcija bijelo-plavih u prvenstvu je izuzetno uspješna kroz cijelu godinu, što pokazuje i stanje na ljestvici gdje kadeti zauzimaju visoko treće mjesto. Utakmica je praktički bila riješena već u prvom poluvremenu gdje su naši igrači na odmor otišli s 0:2. Strijelci u prvom poluvremenu bili su Marin Magdić u 13.minuti te Deni Stojanac u 21.minuti. Posljednji treći pogodak na utakmici zabio je Luka Marić u 73.minuti utakmice. Kadeti su u ovoj utakmici potvrdili da imaju kvalitetu više i želimo da ovako nastave i u novoj sezoni, ali i na svim turnirima na kojima će sudjelovati.

U nastavku teksta možete pogledati sažeto o utakmicama selekcija bijelo-plavih.

Srijeda
Juniori vs Hypo Limač 3:0
(Salapić, Špoljarić, Lastavica)
Kadeti vs Hypo Limač 0:3

Utorak
Hypo Limač vs Pioniri II 1:0
Hypo Limač vs Mlađi pioniri 1:3
(Ušćebrka, Hajnal, Galušić)

Četvrtak
Višnjevac vs Pioniri II 3:3
(Kuprešak 2, Bognar)
Višnjevac vs Mlađi pioniri II 0:0
Početnici vs Croatia Đakovo 13:0
(Korov 5, Krivić 3, Damjanović 2, Dubravac 2, Ledinski)
Predpočetnici vs Croatia Đakovo 3:2
(Džeko 2, Budiša)

Petak
BSK vs Pioniri II 1:7
(Kuprešak 4, Vinogradac, Mikšić 2)
BSK vs Mlađi pioniri II 0:2
(Ajduković, Conjar)
Slavija vs Kadeti 0:3
(Magdić, Stojanac, Marić)
Slavija vs Juniori 3:0