Mađarski veznjak u našim redovima poručuje kako Osijek učestalo mora pritiskati protivnika, pa će doći i golovi.

U nekim promjena koje su lako moguće u osječkoj momčadi za ogled sa Šibenčanima u ozbiljne kombinacije vraća se Laszlo Kleinheisler. Mađar je tijekom cijele polusezone imao dosta problema s ozljedama, pa nije zabilježio očekivani broj nastupa, što dakako ni njega ne može usrećiti.

Na treninzima je prošlih dana sve bilo dobro i što se toga tiče spreman sam za igru. Naravno da je na treneru odluka koga će poslati na teren, a tko će ostati na klupi i čekati svoju šansu. Puno je važnije kakav ćemo rezultat ostvariti. Neću vam reći ništa novo u odnosu na moje suigrače, dakle, moramo pobijediti, rekao je naš veznjak kojega je nedavno korona nakratko odvojila i od mađarske reprezentacije

Dovesti protivnika u probleme

Igrao je Laszlo u Šibeniku u onom susretu koji je početkom listopada pripao Osječanima. Sada bi to trebalo i ponoviti.

Ako smo mogli u gostima, logično je da možemo i kod kuće. Moramo ih svojim pritiskom dovesti u probleme i tražiti sve moguće načine da što češće dolazimo u šanse. Iz naših napada morali bi doći i golovi. Bit će ih, mora ih biti da bismo osvojili važne bodove. Za mene to nije i ne smije biti upitno. Idemo na kraju obaviti što moramo i onda će svima odmor biti ugodniji, zaključio je Kleinheisler.