Kapetan Bijelo-plavih bio je strijelac jedinog pogotka kojim je Osijek svladao momčad Šibenika.

Osijek je pobjedom zaključio jesenski dio sezone u HT Prvoj ligi. Gol kojega je u 18. minuti postigao Mile Škorić bio je dovoljan za tri planirana boda. Osijek nije propustio ostvariti očekivano, pa se na odmor odlazi u dobrom raspoloženju.

Zaslužena, ali i teška pobjeda. Bilo je jako bitno vratiti se nakon teškog poraza u Velikoj Gorici. Uvijek imamo malo problema s protivnicima koji se uglavnom brane, a imaju dobre igrače za kontru i moraš biti oprezan. Slažem se da moramo dizati ritam i poboljšati se u nekim stvarima, ali možemo biti zadovoljni polusezonom. Najvažnije je da su osvojeni bodovi, Liga 10 je jako dobra, Šibenik je također nezgodna momčad, uostalom nema lakih suparnika. Osjeti se i lagana nervoza kada ne odemo na dva gola razlike nakon početnog vodstva, ali ipak možemo zaključiti da smo zavrijedili pobjedu, izjavio je osječki kapetan.  

Pokazali da misle na navijače

Osječani su se na kraju utakmice skupili pred istočnom tribinom, uhvatili za ruke kao što to inače rade kada s Kohortom započinje ono poznato „Osijek ale“…  

Svi znamo što nam znače navijači i koliko nam nedostaju na tribinama. Pokazali smo da mislimo na njih, željeli smo im se zahvaliti i nadam se da će se oni što prije vratiti na tribine jer ćemo s njima biti još jači. Idemo se sada odmoriti i potom dobro pripremiti da bismo bili još bolji. Želim svima čestit Božić i sretnu Novu godinu!

Cijelu izjavu Kapetana pogledajte ovdje.