Alen je prvo produžio ugovor s Osijekom do ljeta 2023. i odmah potom otišao na posudbu u mađarski DVTK.

Sa suigračima u Rovinju pozdravio se Alen Grgić i vratio se, nakratko, u Osijek. Naime, naš prvotimac odlazi na šestomjesečnu posudbu u mađarski DVTK kojega je prije nekoliko dana preuzeo bivši trener Bijelo-plavih Zoran Zekić.

Tako je, sve je dogovoreno i putujem za Mađarsku. Prethodno sam produžio ugovor s Osijekom na još dvije godine, dakle do ljeta 2023. O svemu smo se usuglasili i mislim da je za mene trenutno dobra opcija odlazak u sredinu u kojoj bih morao imati kontinuitet nastupa. Svi želimo prvenstveno igrati, takva su i moja razmišljanja. U godinama sam kada mogu i trebam pružiti najviše, rekao je Grgić.

Čeka ga ponajbolji prijatelj…

Alen odlazi u klub kojega očekuje grčevita borba za opstanak, a činjenica da ga trener odlično poznaje mu svakako ide u prilog. Kao i to da će u novoj sredini susresti i neke bivše suigrače iz Gradskog vrta, pa i ponajboljeg prijatelja…

Eto, poklopilo se da idem tamo gdje je moj nekadašnji cimer i zemljak Marko Malenica. I on je tamo došao na posudbu. Potpisao je i Goran Milović, vjerujem da ćemo svi pridonijeti ostvarenju cilja i sačuvati prvoligaški status. Naravno da ću s velikim zanimanjem pratiti sve što je vezano uz NK Osijek kojem želim trofej na kraju sezone!