Trkački je bila dobro odrađena utakmica, a šteta je zbog dekoncentracije u samome finišu i primljenih golova.

Propustio je Osijek priliku pobijediti u svojoj drugoj provjeri na pripremama u Rovinju. Na kraju je ostao i bez remija jer je Koper iskoristio svoje šanse u finišu prijateljskog dvoboja, uz činjenicu da je naša momčad olako primila zgoditke, posebno prvi za izjednačenje.

Solidan dvoboj za nas sve do te 85. minute kada smo dobili neshvatljiv gol iz prekida, a drugi je uslijedio s igračem manje u posljednjim trenutcima utakmice. Generalno gledajući, trkački je to bio dobro odrađen susret iako nije baš sve bilo perfektno. Dosta smo i miksali, no dali smo dobru minutažu igračima i to je ono što smo htjeli, riječi su našeg trenera Nenada Bjelice po svršetku ogleda sa Slovencima.

Mladići potvrdili potencijal

Prigodu su dobili i mladići iz B momčadi Mekić i Barišić kao i treći vratar Barešić, dakako uz Ljubića, Miškovića i Belju koji su od početka priprema s Bijelo-plavima.

Moram pohvaliti Mekića i Barišića. Došli su noć ranije i bili su dobri. Posebice Barišić koji je praktički odigrao bez pogreške, a i Mekić se postavio bez nekog velikog respekta. To su mladi dečki, naša budućnost i sigurno je da u njima imamo dva kvalitetna igrača koja bi u nekom idućem razdoblju mogla biti dijelom prve momčadi.

U subotu s novom jedanaestoricom

Posljednju utakmicu na istarskom poluotoku Osijek će odigrati u subotu protiv jesenskog viceprvaka Mađarske, nekadašnjeg Videotona.

Sigurno će biti tvrda utakmica. Vidimo da kada igraju naši i mađarski prvoligaši i ove zime da je to oštro, rezultatski neizvjesno. To očekujemo i protiv MOL Fehervara. Bit će nam to „generalka“ za ono što nas čeka idućeg petka protiv Lokomotive. Suprostavit ćemo Mađarima kompletnu novu jedanaestoricu u odnosu na ovu protiv Kopra i vjerujem da ćemo odraditi ono što želimo.