Osječani uz dobru prezentaciju u Kranjčevićevoj žele uspješno krenuti u drugi dio državnog prvenstva.

Iako nije bio standardan u početnoj jedanaestorici u prvom dijelu sezone, Danijel Lončar skupio je sedam prvenstvenih utakmica i kotirao kao jedna od prvih alternacija. Naš stoper koji može igrati i na desnom boku mogao bi krenuti od prve minute u ogledu s Lokomotivom jer je i u „generalci“ protiv MOL Fehervara bio u sastavu…

Spreman sam, osjećam se dobro i motivirano, a to se vidi i kod svih ostalih. Kvalitetne su pripreme iza nas, nisu doduše baš bile nešto dugačke, ali svi najviše volimo ove natjecateljske susrete. Od početka treba krenuti pobjednički i uspješno jer tako se hvata najbolji zalet za sve sljedeće dvoboje, ističe „Lonka“.

Svi će morati biti na visokoj razini

Današnja utakmica u Kranjčevićevoj počinje u 16 sati, a za Osječane je vrlo bitno ispuniti vlastita očekivanja kao i želje naših navijača.

To bi bio idealan početak, osvojiti sva tri boda. Jasno je da i protivnik ima neke svoje planove, a na nama je da odigramo najbolje što možemo i potvrdimo kvalitetu za sam vrh prvenstvene ljestvice. Često je s Lokomotivom bilo vrlo zanimljivo i neizvjesno na terenu bez obzira gdje bismo igrali, a uzbudljivo bi moglo biti i ovaj puta. Nije njih lako dobiti, naprotiv, morat će svaki od nas na visokoj razini odraditi ono što nam trener postavi kao zadaću da bi sve na kraju dobro završilo. Došli smo u Zagreb s vjerom u sebe i svoje mogućnosti, idemo pokazati da je Osijek vrijedan onoga o čemu se priča među nama u svlačionici i među navijačima.