Slovenski reprezentativac u našim redovima je izjavio kako je Osijek ovim nastupom i rezultatom poslao poruku i konkurentima…

Osijek nije imao slabo mjesto u ogledu s „Lokosima“, stoga i nije čudno da je rezultat na kraju visokih i potpuno zasluženih 0:3. Među strijelcima je bio i slovenski reprezentativac Damjan Bohar koji je na kraju utakmice izjavio:

Zadovoljan sam kako smo odigrali utakmicu. Mislim da ni u jednom trenutku nije bilo upitno da ćemo pobijediti. Možda smo tek u prvih desetak minuta ušli s previše respekta, ali smo se nakon toga brzo opustili. Zabili smo dva gola do kraja prvog poluvremena, u drugom još jedan, a mogli smo još i više. No, prezadovoljan sam i s tri postignuta pogotka.

Punim gasom nastavili i u drugom dijelu

Dobar dio posla bio je obavljen već u prvih 45 minuta kada je rezultat bio 0:2, a Bijelo-plavi su posve kontrolirali igru i ritam na terenu.

Znamo da vodstvo od 2:0 može biti čudan rezultat. Kad izađeš iz svlačionice moraš ići punim gasom da ne primiš gol i da dođe do problema. Na sreću, dogodio se i taj crveni karton za protivnika, što nam je olakšalo posao u nastavku utakmice. Mislim da smo i konkurentima poslali poruku što želimo do kraja sezone. Idemo utakmicu po utakmicu, neće uvijek biti ovako uvjerljivo, ali se nadam da ćemo biti podjednako uspješni. 

Sretan i zbog Ramona

Bohar je posebno čestitao Mierezu, igraču utakmice koji je bio dvostruki strijelac, a nad njim je Papadopoulos skrivio i prekršaj za drugi žuti, odnosno crveni karton.

Baš sam sretan i zadovoljan zbog Ramona, što ovako zabija. To se i traži od „špice“, a mi drugi ćemo se potruditi asistirati mu i nekada nešto zabiti. Nije uopće problem, neka samo Ramon trpa i dalje.

Osijek je s tri osvojena boda ponovno na čelu prvenstvene ljestvice s kojeg je pogled uvijek posebno ugodan…

Svi znamo da nam je to velika želja i cilj, možemo reći i san, ostati na vrhu. Kažem, ako ćemo se ovako boriti za ovaj grb koji nosimo na srcu, bit će sigurno dobro. Mi ćemo učiniti sve, stručni stožer,  igrači i cijeli klub, kao i naši navijači da tako i bude. Svi znamo koliko nam oni znače, da su naš dvanaesti igrač i da bi nam uz njih sigurno  bilo lakše. Bez njih je teško igrati i iskreno jedva čekam da nam se vrate.

Izjavu Damjana Bohara pogledajte ovdje.