Mađarski veznjak optimistično dočekuje današnji derbi u kojem Osijek želi biti bolji od Hajduka.

Derbi s Hajdukom Osječanima dolazi kao treća uzastopna utakmica u Gradskom vrtu. Prethodne dvije su riješili u svoju korist, a bilo bi jako dobro kada bi se i ove subote nastavio taj maksimalni učinak na domaćem terenu.

Ne pričamo mi puno o protivnicima. Treneri ih analiziraju i to nam onda prezentiraju prije svake utakmice, ali se uvijek više priča o tome kakvi mi moramo biti da bismo pobijedili. Mislim da je prošlog utorka bilo vrlo dobro, sada bismo opet to morali ponoviti. Brzo dolaze novi protivnici, nema tu baš ni puno treninga između dva kola, ali smo sigurno spremni i za takav ritam, rekao je Laszlo Kleinheisler.

„Svakoga možemo pobijediti“

Mađarski veznjak nije mogao igrati u prošlom dvoboju s Hajdukom na Poljudu, što mu je bilo itekako krivo…

Da, nemam baš lijepa sjećanja na to. Sada je nova utakmica i želimo još jednom pokazati da svakoga možemo pobijediti. Nije to uvijek lako, a svjesni smo i velikih očekivanja. Željeli smo doći u ovakvu situaciju, sada smo tu i naravno da je sve još i teže nego prije. Imamo i kvalitete i snage za novu pobjedu. Znamo da puno toga još moramo napraviti, no sada je jako važno dobiti Hajduk i s nova tri boda zadržati se na samom vrhu.