Treći derbi u nizu Osječani će odigrati u nedjelju na svom stadionu, s početkom u 15 sati, a u momčadi neće biti Bočkaja.

Nakon pobjede nad Hajdukom i poraza u Maksimiru, slijedi nam i treći uzastopni derbi. U goste nam stiže Rijeka i to na samom kraju ovoga tjedna, u nedjelju s početkom u 15 sati. Svaka utakmica ima neku svoju posebnost i draž, imat će zasigurno i predstojeća u kojoj će se naša momčad nastojati odmah vratiti na pobjednički kolosijek. Bit će to treći ovosezonski međusobnim dvoboj našeg i riječkog prvoligaša, a dosad su Osječani bili uspješniji. U Gradskom vrtu je bilo 3:0 dok je rezultat na Rujevici bio neriješen 1:1.

Čeka se oporavak Žapera i Jurčevića

Dosta je velika bodovna razlika u našu korist u odnosu na suparnika. Osijek je na 45 osvojenih bodova, dok ih Riječani imaju 31, uz dvije utakmice manje, ali ni to ne može bitnije promijeniti trenutačnu sliku o nedjeljnim protivnicima. U međuvremenu će Rožmanovi izabranici morati odraditi jedan od svojih zaostataka i to na također vrlo izazovnom gostovanju u Velikoj Gorici. Ta je utakmica na rasporedu u srijedu. Što se tiče naše momčadi, nakon kraćeg odmora koji je uslijedio nakon ogleda s Dinamom, igrači se u utorak ponovno okupljaju na stadionu i kreću pripreme za idući nastup. Jasno je da u njemu neće participirati Bočkaj koji ima tri žuta kartona, dok ćemo tijekom tjedna vidjeti kakva će biti situacija s oporavljenicima Žaperom i Jurčevićem. Također, u tijeku je rješavanje potrebne dokumentacije iz Kine za novopridošlog Santinija kako bi što prije stekao pravo nastupa.