Osijek ima dugi niz uspješnih nastupa na svom terenu i želi ga nastaviti iu nedjeljnom derbiju s Riječanima.

Osijek u nedjelju zaokružuje seriju derbija u kojima je, u dva prethodna dvoboja, ostvario polovičan bodovni učinak. Protiv Rijeke je svima u Gradskom vrtu velika želja osvojiti bodove i zadržati korak u borbi za sam vrh prvenstvene ljestvice.

Uvijek imamo isti stav i istu želju, doći do pobjede. Nema tu razlike u odnosu na naše protivnike iako je normalno da nije baš isto igrati protiv svakoga. Nisu svi iste kvalitete. No, moramo imati vjeru i motiv da u svakom nastupu možemo biti bolji i uspješniji. Protiv Dinama nismo uspjeli iako smo odigrali dobru utakmicu, a vjerujem da nam ove nedjelje bodovi neće izmaći, rekao je Igor Silva.

Uvijek vjerovati u sebe

Naš je Brazilac u Maksimiru imao peh da je loše reagirao kod primljenog pogotka, međutim, pogreške su sastavni dio igre.

Naravno da bih iz ove perspektive drugačije postupio u toj situaciji, ali onda nije ispalo dobro i žao mi je zbog toga. Sada moram kao i svi ostali razmišljati samo o tome kako što bolje odigrati utakmicu s Rijekom. Na svom smo terenu, znamo za što se borimo i moramo vjerovati u sebe. Vraćamo se pobjedama, samo to je sada važno.