Nije bilo slabog pojedinca u odličnoj prezentaciji Bijelo-plavih u derbiju s Rijekom koji je završio rezultatom 2:0.

Osječani su se odlično prezentirali u još jednom derbiju. U svemu su bili iznad Riječana i apsolutno zavrijedili pobjedu od 2:0 golovima Ramona Miereza. Svi su igrači Osijeka dali svoj doprinos osvojenim bodovima, budući da u momčadi nije bilo slabog mjesta.

Čestitke Ramonu na golovima i cijeloj ekipi jer ova tri boda znamo svi koliko nam znače protiv jednog kvalitetnog protivnika kao što je Rijeka. Jednostavno mogu reći da sam presretan jer smo nakon Dinama i poraza u Maksimiru u prošlom kolu opet skupili glave i pokazali još jednom da smo prava momčad na terenu. Ta velika energija i želja su nas doveli do novog trijumfa, rekao je ponovno vrlo zapaženi Mato Miloš.

Energija i želja za pobjedom

Tijekom cijelog susreta Osijek je bio bolji, dominantniji i opasniji takmac. Osim golova koje je postigao, bilo je još lijepih akcija i stvorenih prigoda, ne dopustivši gostima da učine ništa konkretnije.

Ono što je najbitnije, pokazali smo od prve minute tu energiju i želju za pobjedom. Bili smo momčad koja je više željela uspjeh, pokazali smo to kroz igru od prve do zadnje minute. Ovo je sada iza nas, idemo se pripremati za sljedeću utakmicu. Nadam se, naravno, da ćemo slaviti i u Varaždinu.