Naš je novi napadač imao odličan debi za Bijelo-plave, prvo izborivši jedanaesterac, a potom i zabivši gol.

Već u prvom nastupu za NK Osijek Ivan Santini je pokazao što od njega možemo očekivati. Odigrao je drugo poluvrijeme i bio nerješiva enigma za domaću obranu. Nad njim je skrivljen kazneni udarac, postigao je izjednačujući pogodak, a cijelo je vrijeme predstavljao prijetnju za obranu Varaždinaca.

Šteta bi bilo da smo danas ispustili bodove. Dečki su došli do ove pozicije boreći se maksimalno i igrajući odličan nogomet i ne želimo na tome stati. Ovako, kako smo odigrali drugo poluvrijeme to nam treba biti primjer kada smo svi zajedno u obrani i napadu. Kao prava ekipa borimo se za svaku loptu i nogomet te obično nagradi ako tako igraš, izjavio je iskusni napadač Bijelo-plavih.

Pokušavali na sve načine

Naša je momčad čvrsto vjerovala u sebe i nijednog trenutka nije pomislila da ne može doći do uspjeha, bez obzira na protivničko vodstvo od dva gola razlike.

Na sve načine smo pokušali preokrenuti rezultat. Znali smo da nam je potreban jedan gol da se sve to preokrene. Hvala Bogu uspjeli smo, međutim, ne smijemo ovako počinjati utakmicu. Moramo odmah biti agresivni od prve minute i onda će sve biti lakše.

Što se tiče njegovog nastupa, čestitke su stizale sa svih strana. Santini je svoj debi za Osijek iskoristio na najbolji način…

Još nisam na sto posto, ali HNL je moja liga u kojoj sam bio prije deset godina. Sretan sam što sam nastavio tamo gdje sam onda stao iako je Liga sada još jača nego prije. Naravno da sam sasvim zadovoljan, osvojili smo tri boda, izborili preokret, a drago mi je i zbog pogotka kojega sam postigao… sve je tu. Sada trebamo malo odmoriti i nastaviti gdje smo stali. Svaka je utakmica bitna, trebamo učiniti sve da do posljednjeg kola budemo u igri za naslov.

Izjavu Santinija pogledajte ovdje.