Dosad je Petar u ogledima s Rijekom postigao čak šest pogodaka, no i njemu je, dakako, najvažnija – pobjeda.

Imajući u vidu postignute golove u ogledima s Rijekom, moglo bi se zaključiti da upravo protivnik s Kvarnera najviše „leži“ našem krilnom napadaču Petru Bočkaju. Naime, dosad je, igrajući za Osijek, uspio Riječanima zabiti čak šest pogodaka, četiri u HNL-u i još dva u Kupu, dok su po jedan pogodak manje postigli naši bivši istaknuti prvotimci Robert Špehar i Stanko Bubalo.

Veseli me svaki gol, kao i svakog ostalog igrača s tim da nije isto jesu li nam ti golovi donijeli pozitivan rezultat ili su ostali tek nekakva mala, praktički nikakva utjeha u porazu. Uvijek je najvažnije pobijediti, puno bitnije od toga tko će biti strijelac. A što se Rijeke tiče, zaista se može reći da sam protiv njih redovito pružao dobre partije. Nadam se takvoj i ove srijede u vrlo bitnoj utakmici za obje momčadi.

I oni će pokušati biti na maksimumu

Napokon i Osječani imaju prigodu zaigrati na svom terenu u natjecanju za Kup Hrvatske. Prošle sezone baš u Rijeci zaustavljeni na putu ka finalu, što je Peri i suigračima dodatni motiv u današnjem dvoboju.

Trebala bi, zapravo morala biti dobra i zanimljiva utakmica jer i jedni i drugi imamo kvalitetu. Mi smo u prvenstvu dosta uspješniji u odnosu na njih i nadamo se da će i u Kupu biti tako. Dobili su novog trenera, očekujem da će i oni sigurno pokušati dati svoj maksimum, ali naravno da vjerujem u nas. Želimo preskočiti i ovu prepreku te donijeti novu radost našim navijačima. Vrlo je bitno danas pobijediti, svi to znamo i idemo to i napraviti, zaključio je Bočkaj.