Operativni zahvat na prednjim križnim ligamentima desnog koljena obavljen je u Specijalnoj bolnici Arithera.

Našem veznjaku Petru Brleku operirani su prednji križni ligamenti desnog koljena. Ozljeda koju je zaradio na prvenstvenoj utakmici s Rijekom bila je takve prirode da je operativni zahvat bio neophodan, a obavio ga je poznati specijalist ortoped, prof. dr. sc. Saša Janković u Specijalnoj bolnici Arithera u Zagrebu.

Osjećam se dobro, sve je prošlo kako je doktor i predvidio. Operacija je trajala sat i pol, a već ovoga petka izlazim iz bolnice. Uz pomoć štaka ću se morati kretati dva do tri tjedna, a odmah krećem u postupnu rehabilitaciju. Zahvalan sam dr. Jankoviću i njegovoj ekipi, čeka me duža stanka, ali jednostavno nije bilo drugog rješenja od ovoga, rekao nam je Brlek.  

Nužna višemjesečna stanka

Pri takvim ozljedama koljena prosječni oporavak traje oko šest mjeseci i jasno je, stoga, da je ova sezona za Petra završena. Šteta, budući da se u svojim početnim nastupima za Bijelo-plave pokazao vrlo korisnim za našu momčad u koju je stigao kao pojačanje iz talijanske Genoe.

Što se tiče Mihreta Topčagića, on je krenuo s rehabilitacijom nakon operacije leđa i svakodnevno odrađuje posebno prilagođene vježbe na stadionu u Gradskom vrtu.