Lijevi bočni u redovima osječkog prvoligaša ističe kako se naša momčad i nadalje uzda u svoje mogućnosti i kvalitetu.

Čeka nas još jedna utakmica koja nosi epitet derbija. Sastaju se trenutno drugoplasirani Osijek i momčad Gorice koja je stepenicu niže s pet bodova zaostatka pa je jasno da možemo očekivati ponovno zanimljiv ogled na našem terenu. U onom prvom ovosezonskom bilo je 2:1 golom Grgića u sudačkoj nadoknadi, ali smo u Velikoj Gorici poraženi s 4:1.

Sigurno je da ne smijemo izgledati na terenu kao u tom susretu. Previše smo pogrešaka tada napravili što je protivnik kažnjavao. Imamo im priliku sada uzvratiti za taj poraz, što nam je svakako velika želja. Znamo da oni također imaju neupitnu kvalitetu, ali se uzdamo u svoje mogućnosti. Dakle, jedino što u nedjelju očekujem je – naša pobjeda, riječi su našeg prvotimca Marija Jurčevića.

Opet se od Osijeka dosta očekuje

Za dobru partiju bit će potrebno i dosta ubacivanja s bočnih, odnosno krilnih pozicija što je, između ostaloga, i „Jurina“ zadaća.

U Varaždinu je bilo dobro, nakon toga s Rijekom baš i ne, sada je opet vrijeme za uspješan nastup. Takva je utakmica i takav protivnik da će nas dosta na terenu morati biti na onoj razini koju i stručni stožer sigurno očekuje. Mislim da nas nije poljuljalo ispadanje u Kupu, znamo da u HNL-u još puno toga možemo učiniti i da je svaka pobjeda vrlo bitna. Idemo se potruditi da je ostvarimo u dvoboju s Goricom koja je odmah iza nas, pa je stoga još i važnije osvojiti bodove.