Vratar Osijeka upozorava kako je Šibenik dobra momčad protiv koje se mora biti na pravoj razini u svakom pogledu.

Koliko treba biti i dobar i koncentriran da bi se osvojili bodovi u gostima našoj je momčadi najbolje pokazala prethodna utakmica izvan Gradskog vrta, ona u Varaždinu. Ako se od početka ne krene u pravom ritmu i bez potrebne doze trke i agresivnosti, na terenu mogu nastupiti vrlo ozbiljni problemi, a onda je i put do pobjede iznimno težak.

Zato i govorimo da nema laganih protivnika, da je svaki opasan ako mi nismo na pravoj razini. Za Šibenčane bih rekao da su dobro posložena ekipa koja sigurno ima kvalitetu što najbolje potvrđuju njihovi rezultati. Nema sumnje da ćemo se morati jako potruditi da bismo na Šubićevcu došli do novih bodova, poručuje naš pouzdani vratar Ivica Ivušić.

„Došli smo pobijediti“

U svim linijama Osijeku će trebati sigurnost kao i dosta raspoloženih pojedinaca za ostvarenje rezultatskih ambicija.

Dobili smo ih oba puta ove sezone, međutim, bilo je to dosta teško i u Šibeniku i na našem terenu. Moguće je da će uvjeti za igru opet biti nešto teži, no to nas ne smije iznenaditi, trebat će se onda i na to prilagoditi. Došli smo ovdje napraviti najviše što možemo, a to znači – pobijediti. Znamo što nas čeka, važno je ne dopustiti domaćinu puno prostora i stvoriti pritisak na njihovoj polovici. Šansi će sigurno biti, trebat će ih znati iskoristiti da i ovaj puta budemo uspješni na jednom neugodnom gostovanju.