Naš ukrajinski defanzivac najavljuje kako će i danas s Lokomotivom momčad Osijeka morati uložiti puno truda.

Nakon odrađenog treninga u četvrtak Nenad Bjelica se odlučio za početnu jedanaestoricu koju će danas (18 sati) suprotstaviti Lokomotivi. Doduše, do sastavljanja službenog zapisnika ta će informacija ostati unutar osječke svlačionice, no izvjesno je da svaki pojedinac u momčadi Osijeka ima veliku želju zaigrati. I to je snaga Bijelo-plavih, da je ozračje svakog dana pozitivno i da se to manifestira i na terenu.

Odlični su dečki! Baš svi, bez izuzetka. Jako mi je drago što sam ovdje, mislim da već sada mogu reći da je dolazak u Osijek za mene bio odličan potez. Ekipa je odlična, atmosfera isto takva, na svakom treningu se osjeća ta pozitiva. Naravno da svi skupa razmišljamo kako ostvariti što bolje i veće uspjehe, pa se trudimo dati sve od sebe da budemo uspješni u svakoj novoj utakmici. Tako će biti i danas, samo nam pobjeda ispunjava očekivanja, ističe naš prvotimac Yevgen Cheberko.

Važno je ostati uspješan

Naš je Ukrajinac u prethodnim utakmicama, kada je imao priliku nastupiti, pokazao da je i tehnički i taktički vrlo „potkovan“ igrač, upotrebljiv na više pozicija i u nekoliko formacija.

Igram tamo gdje trener procijeni da sam najkorisniji. Meni i svima drugima je samo važno da budemo uspješni, da što češće pobjeđujemo. Osobno malo znam o Lokomotivi, ali slušam od suigrača i trenera da mogu biti opasni, bez obzira na to što su u nezgodnoj poziciji na prvenstvenoj ljestvici. To opet znači da ćemo morati uložiti puno truda da bismo ih svladali. Nitko i ne pomišlja na bilo kakvo opuštanje, naprotiv.