Nije bilo lagano osvojiti bodove protiv „Lokosa“, no Osijek je sigurno došao do nove pobjede u HNL-u.

Po jednim golom u svakom poluvremenu Osijek je svladao Lokomotivu s 2:0 i osvojio nove, dakako vrijedne bodove. Ovo je bila i „potvrda“ pobjede iz Šibenika i sigurno je jako dobro došla Bijelo-plavima uoči predstojeće stanke u državnom prvenstvu.

Možda rezultat govori drugačije, ali utakmica nije bila nimalo lagana. Bilo je dobrih trenutaka u našoj igri, isto tako i onih manje dobrih. No, osvojili smo na kraju sva tri boda, opet kažem zasluženo i čestitam svim dečkima, rekao je Josip Vuković koji je na terenu proveo svih 90 minuta.

„Čovjek ne može zabiti normalan gol“

Vodeći pogodak Kleinheislera je bio pravo nogometno remek-djelo, a svoje je napadačke kvalitete ponovno, još jednim golom iskazao Mierez

Baš sam rekao Laszlu da očito želi osvojiti „Puskasa“ na kraju godine. Čovjek ne može zabiti normalan gol i daj Bože da tako i potraje. A Ramon kada „tuče“ glavom to je 85 posto gol, svaka mu čast!

Bodovi nisu izmaknuli Osječanima i to je najvažnija spoznaja i nakon ovog susreta 26. kola HNL-a.

Idemo iz utakmice u utakmicu, dajemo maksimum. Momci treniraju odlično, rezultat nas prati i tako trebamo i nastaviti. Sada ćemo se par dana odmoriti i vratiti se još jače treninzima, zaključio je Vuković.