Naš Brazilac smatra kako Istra nije momčad koja će ispasti iz HNL-a, no vjeruje kako će Osijek ponovno slaviti u Puli.

Osijek će u Puli nastojati i treći puta ove sezone svladati Istru 1961. Bijelo-plavi si to postavljaju kao zadaću u predstojećoj prvenstvenoj utakmici i sve ono što je odrađeno proteklih dana bilo je usmjereno ka priželjkivanom osvajanju bodova.

U dobroj smo formi, a isto vrijedi i za Istru. Oni su ostvarili nekoliko važnih pobjeda u svojoj borbi da izbjegnu ispadanje. To znači da im se mora pristupiti ozbiljno. Sjećam se nekih ranijih utakmica u Puli kada smo se baš mučili s njima, posebno u ono vrijeme dok je Mierez igrao za njih. Puno sam mirniji što je sada na našoj strani i muči protivničke obrane, a ne našu, malo se i našalio Gutieri Tomelin najavljujući subotnji dvoboj na Aldo Drosini.

Ponoviti odlučnost iz Šibenika

Jasno je da će Osječani imati pravo iskušenje jer je pulska momčad sada puno kompaktnija nego u prvom dijelu sezone.

Sigurno nisu najslabiji u HNL-u, a to pokazuju i njihovi rezultati u posljednje vrijeme. Tamo je i naš Špoljarić koji nam je zabio gol kada smo zadnji puta gostovali na tom stadionu, a imaju oni još kvalitetnih igrača na koje ćemo morati pripaziti. No, ipak će domaćin imati teži posao. U to sam siguran. U Šibeniku smo nedavno bili odlični, vjerujem da takvi možemo biti i ovaj put. Pobjedu želimo kao i svaki puta do sada, dodao je osječki Brazilac.