Osijek je posebno dominantan  bio u prvom poluvremenu kada su se nizale prigode pred vratima Puljana.

Naša je momčad ispunila očekivanja na gostovanja u Puli. Osijek je na Aldo Drosini bio siguran i učinkovit te golovima Ramona Miereza u 30. i Ante Ercega u 88. minuti došao do još jedne vrijedne pobjede.

Hvala na čestitkama, odigrali smo jako dobru utakmicu, posebno u prvom poluvremenu u kojem smo apsolutno dominirali i stvarali šanse. Njihov je vratar sjajno reagirao u nekoliko situacija i spašavao ih. I u nastavku smo bili bolji, pokušavali zadaću uspješno privesti kraju i u tome uspjeli. Zabili smo i taj drugi pogodak da mirno završimo posao. Drago mi je zbog suigrača i sebe, zaslužili smo pobjedu i sada čekamo iduću utakmicu u kojoj ćemo opet krenuti po tri boda, rekao je Erceg.

Pohvale i domaćem vrataru

Ante je još jednom zabio na Aldo Drosini, baš kao i protekle jeseni kada je rezultat bio 1:4. I ovaj puta su Osječani mogli postići još poneki pogodak, ali je na vratima Puljana bio iznimno raspoloženi Lučić.

Znali smo i ranije da im je vratar jako dobar. Obranio je puno udaraca Mierezu, Santiniju i ostalima, Najvažnija su tri boda po koja smo došli i već sada razmišljamo o sljedećem dvoboju, o tomu kako nastaviti pobjeđivati i podizati se svakom novom utakmicom. Gol? Drago mi je da se isplatio moj trud, a manje je važno tko je bio strijelac.

Cijelu izjavu pogledajte ovdje.