Ovoga četvrtka slavljenik je mađarski reprezentativac Kleinheisler (27), koji igra svoju treću sezonu među Bijelo-plavima.

Rođendanska je torta ponovno u Gradskom vrtu. Na njoj je, ovaj put, brojka 27, a slavljenik je Laszlo Kleinheisler. Mađarski je reprezentativac u Osijek stigao sredinom siječnja 2019. i potpisao ugovor koji ga s Bijelo-plavima veže do ljeta iduće godine. Dosad je skupio 66 nastupa u našem prvoligašu, 57 u HNL-u, 6 u Kupu Hrvatske i 3 u kvalifikacijama Europske lige. Strijelac je bio 7 puta, zabijajući u borbi za prvenstvene bodove, pri čemu su njegovi golovi ove sezone zaista bili iznimno atraktivni i konkuriraju za najljepše na domaćoj nogometnoj sceni.

Samo neka ostane zdrav!

Rođen je 8. travnja 1994. u Kazincbarciki, a nakon što je igrački rejting stekao u mađarskim klubovima Puskas Akademiji i Videotonu, u svoje ga je redove 2016. doveo bundesligaš Werder. Tamo se oprobao u jednoj od najjačih europskih liga, ne samo u klubu iz Bremena nego je jedno vrijeme bio i u Darmstadtu. Kasnije ga je put odveo natrag u domovinu, budući da je jedno vrijeme nosio dres Ferencvarosa, prije nego li je ponovno krenuo u inozemstvo, potpisavši za kazahstansku Astanu iz koje je došao u Gradski vrt. Nastupajući za Mađarsku A vrstu ima i dragocjeno iskustvo s Europskog prvenstva u Francuskoj, a i sada je standardni član udarne reprezentativne postave, baš kao što je i jedan od nositelja igre u osječkim redovima. Ove polusezone igra zaista odlično i želimo mu da u istom ritmu nastavi i dalje. NK Osijek mu u svojoj čestitki želi sve najbolje, prije svega da nam ostane zdrav i maksimalno spreman za sve ono što nam slijedi u završnici sezone.