Nastavljeno skupljanje vrijednih iskustava uoči preseljenja u novi dom NK Osijek.

Delegacija nogometnog kluba Osijek, predvođena predsjednikom Ferencom Sakaljem, uz partnere koji sudjeluju u izgradnji stadiona, posjetila je u subotu Groupama Arenu u Budimpešti i nastavila prikupljati iskustva sa stadiona u susjedstvu koja će biti od koristi kada dođe do preseljenja u Osijekov novi dom.


Nakon što je prošlog mjeseca posjetila Puskás Arenu, osječka delegacija sada je i u domu Ferencvaroša dobila priliku iznutra vidjeti funkcioniranje stadionskog objekta, a sve s ciljem stjecanja novih znanja i iskustava koja će biti od velike koristi u svakodnevici novog stadiona i trening kampa. Zasluga za to dobri su odnosi između vodećih ljudi dvaju klubova, a vrijedna saznanja sigurno će pomoći u implementaciji i provođenju novih procesa u svakodnevnom djelovanju NK Osijek.

Po završetku razgledavanja stadiona dio delegacije, zajedno s predsjednikom Sakaljem, zadržao se na utakmici Ferencvaroš – Puskás Akademia (1:1) na kojoj su Josip Knežević i Antonio Mance otkinuli domaćinima dva boda i tako im pokvarili već pripremljeno slavlje, budući da je pobjedom Ferencvaroš i matematički mogao osvojiti naslov prvaka Mađarske.