Od 15 sati Osječani u Koprivnici igraju protiv Slaven Belupa kojega će još jednom nastojati pobijediti.

Današnjom utakmicom u Koprivnici (15,00) za nogometaše Osijeka počinje četvrti, posljednji krug državnog prvenstva. Slaven Belupo nije u mirnim vodama kada je riječ o sigurnosti svoga prvoligaškoga statusa, dok se naša momčad bori za najviši plasman i ulaže sve svoje kapacitete kako bi iz kola u kolo osvajala bodove.

Čak i ne gledamo nešto puno na raspored jer ionako nema nijednog susreta kojeg možeš odigrati ležernije, bez punog angažmana. Dobro smo započeli ovu seriju gostovanja, u Puli je to još jednom bio pravi Osijek, vjerujem da će tako biti i protiv Slaven Belupa, rekao je naš stoper Danijel Lončar koji je ponovno na raspolaganju stručnom stožeru.

Pripaziti na Krstanovića i ostale

Koprivničani su u prošlom kolu igrali neriješeno na Poljudu i bili su nadomak pobjede. Imaju dosta iskustva u svojim redovima i Osječani će još jednom morati prezentirati dobru igru da bi se kući vratili zadovoljni.

Prošli puta smo ovdje pobijedili 1:0 onim sjajnim golom Bohara iz slobodnog udarca. Nije ni tada bilo jednostavno doći do bodova jer Slaven Belupo bolje i uspješnije igra protiv suparnika koji su ispred njega. Krstanović je svakako legenda HNL-a, nastojat ćemo ga udaljiti od naših vratiju kao i ostale jer nikada nije samo jedan igrač potencijalna opasnost. Želimo izboriti novu pobjedu, po tom se pitanju ništa ne mijenja, naravno.