Osijek je postigao dva pogotka na gostovanju u Koprivnici, ali je dva i primio…

Podijeljeni su bodovi u Koprivnici u vrlo zanimljivom prvenstvenom dvoboju koji je završio bez pobjednika. Osijek je uspio postići dva pogotka, no na ovom gostovanju to nije bilo dovoljno za pobjedu jer je i protivnik dvaput zabijao. Bilo je, osim golova, još dosta uzbuđenja, što je u svojoj izjavi nakon susreta istaknuo i naš trener Nenad Bjelica.

Mislim da je ovo realan rezultat i da bi bilo nepravedno da je bilo koja momčad pobijedila. I protivnik je imao svoje šanse, imali smo i mi neke koje smo promašili, no to je nogomet. Momčad nam je na neki način pokazala moral jer se dvaput vraćala „u život“ i došli smo do izjednačenja. Ipak, ne mogu biti zadovoljan načinom na koji smo ušli u utakmicu, bili smo dosta daleko od protivničkih igrača i kasnili u duelima tako da se to odrazilo i na rezultatu.

I pogreške se nekada moraju dogoditi

Treba priznati da su Koprivničani odigrali dobro s puno truda i energije, pa su Bijelo-plavi imali tešku zadaću. Nespretno su naši dečki primili drugi pogodak kada su lošije reagirali kod Glavčićeva ubačaja na glavu Krstanovića koji je asistirao strijelcu Knollu.

Događa se, stalno hvalimo našu obranu, u velikoj većini utakmica igraju perfektno. Da se ne griješi ne bismo nikada ni primili gol. Generalno nisam nezadovoljan s obranom, ali mislim da smo u napadu mogli puno bolje i pametnije odigrati. Dosta smo u drugom poluvremenu pokušavali kroz sredinu, a očekivao sam da puno više lopta ide na bok i da na taj način pokušamo ugroziti protivnika. No, idemo dalje, pripremiti se za petak.

Nijedna utakmica nije lagana

Ostaje još osam prvenstvenih utakmica do kraja sezone i treba dati sve od sebe da bi se ostvario što bolji učinak…

Svaka je utakmica na nož, svi za nešto igraju. Belupo se bori za opstanak, borba je za Europu, Dinamo i mi za sam vrh, pet-šest klubova za opstanak… Bit će zanimljivo, sigurno neće biti lakih utakmica, neće biti nijedna takva.