Mihael je bio jedan od najboljih igrača naše momčadi i strijelac prvog pogotka za Bijelo-plave.

Lijep je pogodak postigao Mihael Žaper u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena kada se driblingom oslobodio protivničkog igrača i lijevom nogom unutar šesnaesterca matirao Filipovića. Još ljepša je bila solo-akcija Laszla Kleinheislera koji je svoj nezadrživi prodor okrunio na najbolji mogući način. No, Osijek nije osvojio sva tri boda na koprivničkom gostovanju. Morao se, ovaj puta, zadovoljiti s jednim…

Vrlo zanimljiva utakmica. Nažalost, primili smo ta dva gola, nekako prilično naivno, tako bi se moglo reći. Vratili smo se krajem prvog poluvremena nakon onog prvog zaostatka i dogovorili se da uđemo agresivnije u drugo poluvrijeme. Tako je i bilo, ali nas je njihov drugi gol „presjekao“. Uspjeli smo još jednom izjednačiti, ali ne i napraviti nešto više od toga. Mislim da je ovo najrealniji ishod utakmice, izjavio je Žaper.

Svaka utakmica nosi svoju draž

Prvenstvo je u svakom slučaju vrlo zanimljivo, a svaka utakmica nosi neku svoju draž. Osijeku slijedi novo gostovanje, idućeg tjedna kod Hajduka.

Sigurno što znam da će se ova momčad vratiti na pobjedničke staze. Idemo se ovoga tjedna oporaviti i pripremiti za dvoboj na Poljudu. I tamo ćemo ići na tri boda, s tom pobjedom bismo se opet mogli vratiti „u igru“ i u dobrom ozračju dočekati Dinamo. Puno toga se još može ispraviti, vjerujem u našu momčad i ne sumnjam da ćemo biti biti opet pravi.