Prošli put Kleinheisler je morao propustiti utakmicu na Poljudu, a upravo je Hajduku u Osijeku prvi put zabio ove sezone.

I danas se navijači Osijeka, dakako i svi mi u Gradskom vrtu, jako dobro sjećamo posljednjeg prvenstvenog dvoboja s Hajdukom. Igrali smo na domaćem terenu i slavili s 2:0, a najljepši je trenutak utakmice bio sjajan pogodak Laszla Kleinheislera koji je prvi svladao Kalinića neobranjivim udarcem sa 17 metara. To je mađarskom reprezentativcu bio prvi pogodak ove sezone, nakon čega je još u tri susreta pogađao suparničku mrežu (Šibenik, Lokomotiva i Slaven Belupo). Forma mu je, dakle, na visokoj razini…

Zadovoljan sam što se toga tiče. Osjećam se potpuno spremnim, a kada je tako, onda je puno lakše biti na nekom svom maksimumu. Osobno ga uvijek nastojim pružiti, na svakoj utakmici, preuzimajući odgovornost u igri. Dobro treniramo, fokusirani smo na ono što želimo napraviti na terenu i vjerujemo da smo u stanju biti uspješni u završnom dijelu sezone. Ne možeš baš uvijek pobijediti, to je normalno, ali se uvijek možeš potruditi da budeš bolji od protivnika, ističe naš veznjak.

Hajduk je sada bolji nego prije

Nerado se Laszlo prisjeća posljednjeg gostovanja Osijeka u Splitu jer je praktički na dan utakmice morao prihvatiti činjenicu da ne može nastupiti.  

Uh, to je baš bilo neugodno iznenađenja, teško sam se pomirio s time da neću moći zaigrati, kao što koji dan kasnije nisam mogao igrati ni za reprezentaciju Mađarske. Srećom pa je to iza mene, sada se nadam da ću pridonijeti uspjehu naše momčadi večeras. Vidimo da je i Hajduk sada bolji nego što je bio, ali to ne mijenja ništa u našem stavu da želimo biti bolji i pobijediti.