Ove nedjelje od 19,05 sati naša momčad ima jasno izraženu zadaću: osvojiti bodove protiv Varaždina.

Još će tri utakmice naši nogometaši odigrati na svom terenu do kraja ove sezone. Danas nas prvo očekuje ogled s Varaždinom (19,05 sati), a u Gradskom vrtu će ovoga mjeseca još gostovati Šibenik i Istra 1961. Jasno je da Osijek iz tih ogleda želi svih devet bodova, što je i logično s obzirom na ambicije i kvalitetu Bjeličine momčadi.

Prvo ću reći da mi je žao što već dugo nema navijača, što ne mogu doći na  stadion jer sam siguran da bismo imali njihovu veliku podršku na svim utakmicama. Znamo da nas prate i imaju velika očekivanja kao i mi, moramo i zbog njih ostale dvoboje odraditi najbolje što možemo, ističe Gutieri Tomelin, jedan od najiskusnijih u osječkoj svlačionici.

Ne ponoviti pogreške iz Varaždina

Moguće je da će brazilski stoper zauzeti mjesto u sastavu, budući da je u Rijeci isključen Lončar, pa mu se traži zamjena.

Vidjet ćemo za koga će se šef odlučiti. Imamo sasvim dovoljnu širinu da nadoknadimo nečiji izostanak. S Varaždinom je prošli puta baš bilo teško i uzbudljivo, ne zaboravljamo kako smo kod njih gubili 2:0 na poluvremenu i preokrenuli rezultat u našu pobjedu. Sada moramo biti puno oprezniji i odmah od početka usmjeriti utakmicu onako, kako želimo. I oni će se sigurno boriti, vjerojatno čekati neku našu pogrešku, zato je važno da budemo koncentrirani u svim situacijama. Pobjeda ne smije izostati.