U svom jubilarnom 250. nastupu za NK Osijek u HNL-u naš kapetan i suigrači nisu dočekali pobjedu.

U svom 250. nastupu za momčad Osijeka u HNL-u naš kapetan Mile Škorić nije dočekao pobjedu Bijelo-plavih. Nitko u osječkim redovima nije sretan samo s bodom, ali se moramo pomiriti s takvim ishodom i vjerovati da će u preostalim utakmicama u finišu sezone biti bolje. Ovaj puta naprosto nije išlo iako se, unatoč tomu, moglo do pobjede. Uostalom, propuštena je i najizglednija prigoda – jedanaesterac.

Nažalost je tako, ne znam što bih rekao. Nismo danas nekako ni zaslužili više, iako smo mogli do preostalih bodova jer smo imali taj „penal“ kojega Ramon nije zabio. Ipak, nismo bili pravi, vidio sam odmah od početka da se patimo. Oni su stali gusto iza lopte, teško smo to probijali i stvarali šanse. Na kraju tek djelomično možemo biti zadovoljni jer smo gubili, da bi na kraju došli do izjednačenja, ali ne i pobjede. Sve smo mogli i skroz okrenuti u našu korist, ali nažalost nismo, izjavio je Škorić.

Izostale su neke stvari iz prijašnjih dvoboja

Nije bilo baš puno prigoda, ali se ne može reći da su izostale situacije iz kojih su Osječani puno više mogli učiniti.

Vraćali smo se iz rezultatskog minusa, mogli smo i do preokreta. Nismo, što sad da radimo, moramo se okrenuti prema idućim protivnicima i do kraja to što bolje odraditi. Šteta što nismo ovo dobili, naravno da nam je svima žao i krivo, ali nekako sam od početka osjećao da nismo bili pravi. Kao da je malo nedostajalo i svježine, nismo bili agresivni kao inače, u nekim situacijama smo se trošili bespotrebno tako da na kraju moramo čestitati Varaždinu na osvojenom bodu.