Osječka svlačionica birala najbolje u sedam kategorija.

Nogometaši Osijeka odradili su ovog utorka u Gradskom vrtu svoju nogometnu dužnost i dali svoje glasove u izboru za Trofej nogometaš 2021., koji se održava već devetu sezonu zaredom. Osječki stadion posjetili su predstavnici udruge “Nogometni sindikat” i dali Mili Škoriću, Vedranu Jugoviću, Ramonu Mierezu, ali i trenerima Nenadu Bjelici, Nini Buli i Reneu Pomsu, slatke brige u izboru najboljeg hrvatskog nogometaša i onih koji su obilježili događanja na hrvatskim nogometnim travnjacima u aktualnoj sezoni.

Prošle sezone četiri Bijelo-plava

Zajedno s kolegama iz ostalih hrvatskih prvoligaša, Bijelo-plavi su birali najbolju jedanaestorku lige, najboljeg vratara Hrvatske, najboljeg igrača Hrvatske, najboljeg mladog igrača HT prve lige (U-21), najboljeg igrača HT prve lige, najboljeg trenera HT prve lige i najbolji teren HT prve lige.

Prošle sezone NK Osijek je imao čak četiri igrača u najboljoj momčadi, braniče Igora Silvu, Milu Škorića i Petra Bočkaja, te napadača Mirka Marića.

Osim izbora najboljih u prošloj sezoni, predstavnici Nogometnog sindikata predstavili su i aplikaciju “Red button“ pomoću koje će profesionalni nogometaši moći anonimno prijaviti namještanje utakmica.