Osijek i nadalje želi ostvariti što bolji učinak u završnici sezone, pa tako i pobjedu u Velikoj Gorici.

Na pretposljednjem gostovanju ove sezone naša momčad odmjerit će snage s Goricom. Susret ovoga petka počinje u 19,10 sati, a unatoč sve većim problemima s igračkim kadrom i ozljedama jasno je da Bijelo-plavi ne odstupaju od onoga što si kao zadaću postavljaju uoči svakog nastupa. Goričani su nam, inače, ostali veliki dužnici, a Mario Jurčević ističe:

Ne vraćam se baš nešto na tu utakmicu iz prošle jeseni. Puno je još toga odigrano nakon nje, a i ne može nam se više ponoviti. Naš je stav uvijek isti, došli smo i ovdje s namjerom osvajanja bodova, ova momčad nigdje nije izašla na teren s drukčijim razmišljanjem. Tako je stalno, otkako sam u Osijeku, tako će sigurno biti i u ovim preostalim susretima. Posebno nam je stalo danas pobijediti i za našeg Antu Ercega i tako mu poželjeti što uspješniji i brži oporavak.

„Još nas uvijek ima dovoljno“

Činjenica je da vodeći Dinamo ima prednost na vrhu ljestvice, međutim, ne treba se time zamarati nego razmišljati o tome kako što uspješnije natjecanje privesti kraju.

Nastojimo osvojiti što više bodova, naravno da nije isto koliko ćemo ih skupiti na kraju sezone. Prvenstvo još traje, moramo biti spremni iskoristiti neki eventualni kiks Dinama i ostati konkurentni za najviši plasman. Dosta su nas prorijedile ozljede u posljednje vrijeme, ali nas i dalje ima dovoljno da odradimo sve ono što trebamo. Gorica je zaslužila mjesto među najboljima, na nama je pokazati zbog čega smo i njima i ostalima, koji su iza nas, toliko bodovno odmakli.