Kapetan Bijelo-plavih upisao je peti nastup za Vatrene i pokazao da izbornik Dalić može računati na njega tijekom Eura.

Kapetan Osijeka Mile Škorić odigrao je drugo poluvrijeme u remiju (1:1) protiv Armenije, prvoj pripremnoj utakmici koju je reprezentacija Hrvatske odigrala uoči Europskog prvenstva. Škorić je u igru ušao u drugom dijelu umjesto Domagoja Vide, dok je svih 90 minuta odigrao i Borna Barišić, još jedan bivši kapetan Bijelo-plavih koji očekuje Euro.

Dobra predstava

Uvođenjem Škorića izbornik Zlatko Dalić jasno je poručio da na središnjeg braniča Osijeka itekako računa uoči kontinentalne smotre, a Škorić mu je uzvratio dobrom predstavom budući da je imao nekoliko kvalitetnih reakcija koje su spriječile opasniju situaciju pred Dominikom Livakovićem. Ipak, nije bilo dovoljno da hrvatska mreža ostane netaknutom.

Perišićeva stotka

Hrvatska je povela u 23. minuti kada je Luka Modrić izveo udarac iz kuta, a Ivan Perišić nebeskim skokom i preciznim trzajem glavom okrunio svoj 100. nastup u hrvatskom dresu. Izabranici Zlatka Dalića stvorili su do kraja pregršt prilika, jednu je na glavi imao i Škorić, ali Armenija je uspjela izbjeći poraz. U 72. minuti Wbeymar Angulo je ispratio jednu polukontru Armenije i snažnim udarcem s 25 metara pogodio konačnih 1:1.

Škoriću je utakmica protiv Armenije bila peti nastup u dresu Vatrenih.