Odlascima Dmytra Lope i Ivana Santinija, Antonijo Ježina je postao najstariji član osječke svlačionice.

Naš Antonijo Ježina danas slavi 32. rođendan. U prošloj sezoni pouzdani pričuvni vratar, koji je u Gradski vrt stigao u kolovozu 2020. godine, na prvi dan priprema za novu sezonu doći će kao novopečeni 32. godišnjak i najstariji član osječke svlačionice, nakon što su istu napustili Dmytro Lopa i Ivan Santini.

Rođen prije 32. godine u Šibeniku, inače s prekrasnog otoka Murtera, Ježina je po dolasku u Gradski vrt istaknuo da voli otići na more u ribolov u vrijeme kratkog ljetnog odmora. Do početka priprema za novu sezonu ostalo je još devet dana, pa se svi nadamo da Jež dane do povratka nogometnim obavezama provodi u omiljenom hobiju.

Profesionalac i radnik

Iako u ulozi pričuvnog vratara, Ježina je jedan od bitnih članova osječke svlačionice, uzoran profesionalac i veliki radnik o čemu možemo svjedočiti na svakom treningu, a uz vrsnog trenera vratara kakav je Silvije Čavlina svakako i jedan od zaslužnih što je Ivica Ivušić imao sjajnu sezonu iza sebe.

Prije dolaska u Osijek, za kojeg je ove sezone upisao dva nastupa u Hrvatskom kupu, Ježina je bio član Zadra, Dinama, Istre, Slaven Belupa i Royal Antwerpena, a uz sve najljepše rođendanske želje jednu ćemo posebno istaknuti - onu da među vratnicama traje koliko i njegov vratarski uzor Gianluigi Buffon.