Ante Vučemilović Šimunović i Petar Krpan uručili su pionirima Osijeka pehar i medalje za osvojeni naslov prvaka Hrvatske.

Osvajači prvenstva i Hrvatskog kupa dočekali su zaslužene krune! Dopredsjednik HNS-a Ante Vučemilović Šimunović i glavni instruktor HNS-a Petar Krpan u petak su u Gradskom vrtu okrunili zlatnu generaciju pionira NK Osijek koja je nakon Hrvatskog kupa osvojila i naslov prvaka Hrvatske. Kapetan Bijelo-plavih Sven Sopić podigao je pehar namijenjen najboljoj hrvatskoj momčadi za ovaj uzrast i dao početak još jednom slavlju ove zlatne generacije osječkog prvoligaša. "Grad na Dravi, danas slavi...", odjekivalo je iz klupka radosti darovite Osijekove mladosti, pred očima trenera škole nogometa, klupskih zaposlenika i njihovih obitelji.

Slika za povijest

Igrači Mateja Žitnjaka navikli su nas na dobre partije i sjajne rezultate, postali su momčad na travnjaku i izvan njega, a baš nitko ne dvoji da će svima u Gradskom vrtu pružiti puno razloga za slavlje. Medalje oko vrata i pehari podignuti visoko prema nebu slika su koja će ostati za povijest svima koji su bili dio ove generacije, ali i onima koji ih mogu pratiti na njihovom putu igračkog i ljudskog sazrijevanja.