Laszlo Kleinheisler je još na utakmici protiv Portugala postao prvi igrač Osijeka koji je našao u početnoj postavi jedne utakmice Europskog prvenstva

Laszlo Kleinheisler slavi veliki bod protiv aktualnih prvaka svijeta. Mađarska je remizirala (1:1) s Francuskom u drugom kolu skupine F i zadržala izglede da u posljednjem kolu protiv Njemačke izbori prolazak skupine. Ključna figura velikog boda Mađara bio je naš Laszlo koji je odigrao 84 minute, imao čak 90 posto točnih dodavanja, osvojio je osam od 11 duela, tri uklizavanja i nevjerojatnu količinu trke. U toj mjeri da je na sjajan način parirao N'golu Kanteu, veznjaku Chelseaja koji slovi za jednog od najboljih igrača svijeta u toj ulozi.

Igrač utakmice

Ovakve Kleinheislerove brojke omogućile su da Osijek ima igrača utakmice na Europskom prvenstvu. U moru zvijezda koje su, pogotovo na strani Tricolora, bile na travnjaku, najbolji je proglašen upravo naš vrijedni veznjak koji je i na kontinentalnoj smotri nastavio prikazivati igre s kojima je proljetos bio jedan od najistaknutijih pojedinaca u dresu Bijelo-plavih.

Blizu senzacije

Mađarska je bila nadomak senzacije protiv prvaka svijeta i finalista posljednjeg Eura, pogotkom Attile Fiole u 45. minuti dugo su imali vodstvo, no Antoine Griezmann je u 66. minuti pogodio remi.