Mihret Topčagić prvog dana priprema u Svetom Martinu na Muri spojio je dvije trojke na rođendanskoj torti.

Prvog dana priprema u Svetom Martinu na Muri bio je slavljenički, naš Mihret Topčagić proslavio je 33. rođendan i postao prvi u svlačionici Bijelo-plavih koji je “spojio” dvije trojke. Iako su ga ozljede spriječile da u proljetnom dijelu prošle sezone upiše premijerni službeni nastup u dresu Osijeka, baš nitko ne sumnja da će se isti brzo dogoditi, pogotovo sudeći po energiji i trudu koje ulaže u svaki trening.

Sjajan za svlačionicu

Pripremna utakmica protiv Čepina bila je prva naznaka da se bliži trenutak službenog debija, Topčagić se iskazao kao sjajna figura u svlačionici, igrač koji je uvijek znao pronaći vremena za savjetovati mlađe suigrače, ali i koji iskustvom može pomoći cijeloj momčadi. U to smo se uvjerili svi koji smo ga mogli gledat na treninzima što je još jedan razlog zbog kojeg nestrpljivo čekamo njegovu premijeru.

Seniorski debi kod Bjelice

Rodom iz Gračanice u BiH, seniorski debi upisao je u dresu Kärntena gdje je trener igrač bio Nenad Bjelica, pa svoj nogometni put nastavio razvijati preko Admire, Wolfsbergera, Šahtara Karagandy, Altacah i Suduve odake je u siječnju ove godine stigao u Gradski vrt. Problemi s leđima “sakrili” su ga od očiju navijača, ali Topa se sprema i sigurno će biti značajan adut u nadolazećoj sezoni. Zbog toga mu prije svega želimo puno zdravlja, a za golove smo sigurni da će se sam pobrinuti. Tope, sretan ti rođendan!