Naš mladi napadač ovu će sezonu provesti u redovima pulskog prvoligaša u kojem želi izboriti što veću minutažu.

Naš mladi napadač Dion Drena Beljo odlazi na jednogodišnju posudbu u redove Istre 1961. U ponedjeljak je postignut dogovor između klubova, pa će 19-godišnji Vinkovčanin ovu sezonu provesti u Puli. U Osijeku je puno kvalitetnih i iskusnih napadača, stoga je i Beljo bez pogovora prihvatio mogućnost kaljenja u nekoj drugoj prvoligaškoj sredini.

I meni je sada najvažnije igrati, kako bih se potom u Osijek vratio s dragocjenim iskustvom igranja u kontinuitetu. Vjerujem da ću se nametnuti u novoj sredini, a Bijelo-plavima, dakako, želim ostvarenje ambicija i još jednu uspješnu sezonu, rekao je Beljo.

Razvijati svoj potencijal

Zanimljivo je istaknuti kako je Dion Drena u svojih 16 službenih nastupa za NK Osijek svoj jedini pogodak postigao baš protiv Puljana i to u posljednjem kolu prošloga prvenstva kada je odlučio pobjednika na utakmici u Gradskom vrtu.

U borbi za najviše ciljeve koje mi imamo teško bi nam bilo Belji pružiti baš puno pravih prilika u konkurenciji napadač koju trenutno imamo. On mora razvijati i potvrđivati svoj potencijal i vjerujem da će mu dobro doći posudba u Istri 1961. Imali smo i za nas atraktivnije ponude iz inozemstva, ali smo procijenili da je ovo za Diona bolja opcija. Bitno mu je što više igrati, a mi ćemo ga, naravno, sa zanimanjem pratiti, poručio je Nenad Bjelica.