Osim što je sjajan na vratima NK Osijek, Ivica je ovom lijepom gestom potvrdio i svoje ljudske kvalitete.

Svi znamo kakav je vratar naš Ivica Ivušić, definitivno jedan od najboljih koje Hrvatska ima, naravno ne samo u HNL-u nego i općenito. Uostalom, njegove obrane i statistika najbolje svjedoče o tomu. Isto tako, osječka je jedinica i čovjek koji će zasigurno ostaviti dublji trag u Gradskom vrtu. Da je uistinu tako, potvrđuje i gesta kojom je iznenadio sve vratare u Školi nogometa NK Osijek. Ivica im je doslovno svima, kao i njihovim trenerima, poklonio golmanske rukavice! U pitanju je čak 60 pari i to vrhunskog proizvođača, tvrtke „Keeper sport“.

Ugodno iznenađenje za njegove nasljednike

Ivušić je ugodno iznenadio sve u Klubu, a posebno mladiće među kojima, vjerujemo, ima i njegovih nasljednika na vratima Bijelo-plavih.

Drago mi je što mogu pomoći, svaki puta kada imam priliku. Vidim da sam dečke razveselio na ovaj način i nadam se da će im poklon dobro doći i da će im nešto značiti. Zahvalio bih se ovom prilikom i „Keeper sportu“ što je također sudjelovao i pomogao da svi naši mladi vratari dobiju najkvalitetnije rukavice. Svima im želim sve najbolje u karijeri, a ove rukavice neka im barem malo pomognu u razvoju.

„Ive“ je prije nekoliko dana od Kohorte dobio, zajedno s Mierezom, posebnu nagradu za najboljeg prvotimca Osijeka prošle sezone, što je dokaz koliko ga i navijači cijene.

Iznimna mi je čast što su me stavili uz bok s Ramonom, zaista nisam to očekivao. Hvala im na tome!