Zdanje do kojeg je osječka delegacija stigla preko gradilišta trenutno je u fazi rekonstrukcije, ostale su još dvije tribine koje bi do kraja 2022. godine trebale zaokružiti zdanje kapaciteta 20.500 gledatelja.

Nekoliko minuta prije 19 sati Nenad Bjelica izveo je na stadion Florian Krygiera u Szczecinu 25 igrača na koje računa za utakmicu 2. pretkola UEFA Europa konferencijske lige protiv Pogona. Lagano rastrčavanje, pa red rada s loptom kako bi Jugović, Žaper, Mierez i društvo osjetili mixto podlogu Pogonovog stadiona.

Stadion u fazi rekonstrukcije

Zdanje do kojeg je osječka delegacija stigla preko gradilišta trenutno je u fazi rekonstrukcije, ostale su još dvije tribine koje bi do kraja 2022. godine trebale zaokružiti zdanje kapaciteta 20.500 gledatelja. Ovako Florian Krygiera izgleda prilično čudno, pola stadiona je u modernim stolicama i pod krovom, druga polovica u betonu s još vidljivim radovima. I zbog toga je službeni trening poslužio svrsi, prilagodba na ambijent je odrađena, završna priprema odrađena je još u Gradskom vrtu i ostalo je još samo sve pretočiti u dobru predstavu na utakmici u četvrtak.

Bjelica i Ivušić o Runjaiću i Stipici

Nenad Bjelica i Ivica Ivušić prethodno su odradili svoje obaveze prema medijima, domaće novinare zanimala je povezanost stratega Osijeka s Kostom Runjaićem koji je na klupi Pogona, dok su Ivušića propitkivali o kvalitetama hrvatskog vratara Dante Stipice.