Izabranici Ante Bekavca uvjerljivo su krenuli u turnir na koju su došli u zadnji tren nakon što je Panathinaikos otpao.

Kadeti Osijeka pobijedili (4:0) su mađarsku Csikszeredu u 1. kolu Puskas Suzuki kupa. Izabranici Ante Bekavca uvjerljivo su krenuli u turnir na koju su došli u zadnji tren nakon što je Panathinaikos otpao, pa uvjerljivom pobjedom najavili velike stvari. Osječane je u vodstvo doveo Prekodravac u 21. minuti, u 30. je na 2:0 povisio Verhas, dok je za 3:0 pogodio Blažanović glavom u padu. Konačnih 4:0 postavio je Bukvić u 60. minuti. Treba istaknuti i da je Sajko u 33. minuti sjajnom reakcijom obranio jedanaesterac.

U četvrtak s Bayernom

Osječane u četvrtak očekuje ogled protiv Bayerna (17.30 sati) a u petak Puskas Akademije (15.30 sati) nakon čega će se ovisno o rezultatu u skupini razigravati za konačni poredak. U drugoj skupini igraju Flamengo, Honved, Sporting i Genk. Sve utakmice moguće je pratiti na YouTube kanalu turnira. 

Juniorsku momčad Osijeka (2004. godište i mlađi) na Puskas-Suzuki kupu predstavljaju Tin Sajko, Roko Perković, Domagoj Bukvić, Marin Prekodravac, Ivan Bjelivuk, Krešimir Vrbanac, Roko Bakić, Bruno Sinković, Petar Ivančan, Luka Barić, Amar Pekarić, Nemanja Poznanović, Filip Mažar, Elmir Beširović, Filip Vrljić, Mateo Pajić, Luka Dorić, Antun Damjanović, Antonio Blažanović i Ivan Verhas. Stručni srožer čine glavni trener Ante Bekavac, pomoćni trener Ronald Grnja, trener vratara Zvjezdan Vibovec, kondicijski trener Robert Meseljević, fizioterapeutkinja Vanja Trbojević i analitičar Toni Jelić.