Imali su Bijelo-plavi i priliku za 2:0 u posljednjoj minuti prvog poluvremena, nisu je realizirali, pa ih je stigla kazna u nastavku.

Mlađi juniori Osijeka (2004. godište i mlađi), poraženi su rezultatom 2:1 od minhenskog Bayerna u 2. kolu međunarodnog turnira Puskas-Suzuki kup koji se igra u mađarskom Felcsutu. Izabranici Ante Bekavca odigrali su dobro prvo poluvrijeme, u 26. minuti i poveli nakon lijepe akcije po lijevoj strani i sjajne realizacije Krešimira Vrbanca.

U skupini još s Puskasem

Imali su Bijelo-plavi i priliku za 2:0 u posljednjoj minuti prvog poluvremena, nisu je realizirali, pa ih je stigla kazna u nastavku. Osijek je u prvom kolu pobijedio Csikszeredu (4:0), a o rezultatu zadnje utakmice protiv Puskas Akademije (četvrtak, 15.30 sati) dat će odgovor na pitanje za koje će mjesto razigravati.

Juniorsku momčad Osijeka na Puskas-Suzuki kupu predstavljaju Tin Sajko, Roko Perković, Domagoj Bukvić, Marin Prekodravac, Ivan Bjelivuk, Krešimir Vrbanac, Roko Bakić, Bruno Sinković, Petar Ivančan, Luka Barić, Amar Pekarić, Nemanja Poznanović, Filip Mažar, Elmir Beširović, Filip Vrljić, Mateo Pajić, Luka Dorić, Antun Damjanović, Antonio Blažanović i Ivan Verhas. Stručni srožer čine glavni trener Ante Bekavac, pomoćni trener Ronald Grnja, trener vratara Zvjezdan Vibovec, kondicijski trener Robert Meseljević, fizioterapeutkinja Vanja Trbojević i analitičar Toni Jelić.