Naš je reprezentativac još jednom odigrao kapetanski i predvodio Osječane do još jedne pobjede.

Opet je Mile Škorić bio istinski predvodnik osječke momčadi na putu do još jedne pobjede. Naš reprezentativac odlično igra i na početku nove sezone i neprelazna je prepreka suparničkim napadačima. U četvrtak kasno navečer bio je sasvim zadovoljan.

Čestitke suigračima i stožeru, ovo je stvarno jako važna pobjeda. Bila je teška, baš onako prava rovovska utakmica i drago mi je što smo razveselili naše navijače kojima zahvaljujem na podršci. Dokazali smo da smo bolji, iako je Pogon sigurno dobra momčad, tvrda, a voli se nadigravati. Nije bilo lako, daleko od toga, no zato je pobjeda još i slađa. Odmah se okrećemo Slaven Belupu i idemo dalje, izjavio je Škorić.

Odličan tajming za pogodak

Bilo je važno probiti dobro organizirane i čvrste Poljake, a to se dogodilo u završnici prvog dijela kada je Kleinheisler matirao vrlo sigurnog Stipicu.

Tajming za gol apsolutno nije mogao biti bolji. Baš je bila lijepa akcija i prekrasan pogodak Laszla. Otišli smo na odmor s prednošću, a njih je to vjerojatno malo i uzdrmalo. Zadovoljstvo je tim veće što smo izbacili kvalitetnog protivnika. Sveli smo ih na tu jednu priliku koju je Ivušić obranio. Mi smo imali konkretnije šanse i mogli smo biti i konkretniji u završnici, ali je i umor tada već odradio svoje. No, pobijedili smo, to je najvažnije.

CSKA je sada sasvim druga momčad

Napokon se ponovno slavilo i s navijačima koji nisu propustili priliku doći u Gradski vrt i gurati Osječane do trijumfa.

Prekrasan je osjećaj ponovno slaviti pred Istokom. Zahvaljujem se u ime cijele momčadi na fantastičnoj podršci tijekom cijele utakmice. Drago mi je i zbog njih, naravno.

Već idućeg četvrtka Osijek svoj europski pohod nastavlja u Sofiji protiv dobro nam poznatog CSKA…

Koliko sam vidio to je sada sasvim druga momčad u odnosu na onu od prije dvije godine. Dobro ćemo ih analizirati, pripremiti se i nadam se ovaj puta – proći.