Naša momčad će i u nedjelju u prvenstvenom ogledu s Koprivničanima nastojati doći do još jedne pobjede.

Vraćamo se državnom prvenstvu, nema ni vremena ni potrebe za nekakvim produženim slavljem nakon prolaska u treće pretkolo Konferencijske lige. Idemo se sada koncentrirati na nedjeljnu večer i ogled sa Slaven Belupom koji će ponovno biti u terminu od 21 sat. Domaćini smo, imamo odličan start u novoj sezoni i jasno je da ćemo u takvom raspoloženju iščekivati i taj dvoboj, znajući da će i tada naša momčad morati dobro stisnuti gas da bi još jednom slavila.

Ništa se ne mijenja u pristupu

Imamo dvije uvodne pobjede u HNL-u, jednu uvjerljivu protiv Šibenika u Gradskom vrtu i onu drugu, jako slatku u derbiju protiv Hajduka na Poljudu. Osijek uvijek ima isti motiv u tom smislu da u svakoj utakmici želi biti uspješniji od svoga protivnika, bez obzira je li to na hrvatskim ili europskim travnjacima. Ništa se ne mijenja ni prije utakmice protiv Koprivničana koji nam dolaze u goste. Pokazali su nedavno u Maksimiru da mogu biti itekako opasni i neugodni, kada su svladali Dinamo, pa ih treba shvatiti maksimalno ozbiljno. Uostalom, to će sigurno i biti tako. Kod Bjelice je taj stav odavno poznat, a prenio ga je i na svoje igrače. Baš kao i onaj drugi, još i važniji, da se svakoga može pobijediti, vjerujući u sebe i svoje mogućnosti. 

Sigurno će biti određenih promjena

Dosta je bila velika potrošnja u posljednja tri nastupa Bijelo-plavih u svega osam dana. Na osnovu toga je lako predvidjeti da će u nedjelju biti i određenih promjena u sastavu. I nije to samo zbog akumuliranog umora u zgusnutom rasporedu, nego je činjenica da je u našem kadru puno igrača koji zaslužuju svoju šansu. Rotacija će biti tijekom cijele sezone, posebno dok paralelno igramo i Europu, pa treba dobro rasporediti snage. Stalno naglašavamo, baš kao i naš trener, da Osijek ima kvalitetu među svima koji treniraju i čekaju svoju šansu. Neki to potvrđuju ulascima s klupe, a ima i onih koji još čekaju na svoje prve nastupe. Tko god bude igrao, ništa se neće mijenjati u stavu da želimo samo pobjedu. I nove bodove.