Splićanin u našim redovima je dobru igru okrunio golom koji je Osječanima donio puni plijen u Zagrebu.

Darko Nejašmić svojim je prvim pogotkom za Bijelo-plave riješio pitanje pobjednika u ogledu s Hrvatskim dragovoljcem. Nije išlo baš sve jednostavno i „glatko“, no ipak je to prvenstvena utakmica u kojoj je osnovna zadaća doći do bodova.

Teže nego očekivanog, ali nismo ni očekivali da ćemo baš tako lako uzeti tri boda. Mislim da će Dragovoljac dosta problema protivnicima stvarati i ubuduće. Drago mi je da smo pobijedili i da sam postigao svoj prvi gol i to još za pobjedu. Sad ćemo se okrenuti četvrtku, uvijek gledamo prema naprijed, rekao je Splićanin u osječkim redovima.

Što se gola tiče, Bočkaj je centrirao iz slobodnog udarca, a „Neja“ na drugoj vratnici dobro pratio let lopte i glavom matirao domaćeg vratara.

Protiv Belupa sam imao sličnu šansu, tada nisam zabio, sada mi se vratilo. Nogomet ti negdje uzme, a negdje drugdje vrati. Okrećemo se novoj utakmici.

„Idemo dati sve od sebe“

Sada je na redu uzvrat s CSKA na našem stadionu. Nije bilo dobro u Sofiji, međutim, šanse nisu izgubljene i sve se još može popraviti.

Naravno da i mi vjerujemo u to, da nije tako ne bismo ni igrali. Poraz od dva gola razlike je rezultat koji se može nadoknaditi. Nadamo se da ćemo uspjeti u tome, nemam što puno pričati. Sada ćemo analizirati što smo loše radili u Sofiji da bismo to ispravili u Gradskom vrtu. Idemo dati sve od sebe. Odmorili su nam se neki igrači, nadam se da ćemo biti svi spremni za četvrtak.