Kosovski reprezentativni napadač se obvezao na vjernost Bijelo-plavima do ljeta 2024. godine.

Mirlind Daku produžio je ugovor s Nogometnim klubom Osijek. Imao je važeći kontrakt do ljeta 2022., a sada ga je još i produžio za još dvije godine. Reprezentativac Kosova je imao debi za prvu momčad Bijelo-plavih u prošlom kolu protiv Hrvatskog dragovoljca, kada je dobio šansu u završnici susreta.

Naravno da mi je drago što sam u dugoročnijim klupskim planovima, što potvrđuje i novi ugovor. Na meni je da dobro treniram i čekam svoju šansu, nadajući se da je mogu iskoristiti. Konkurencija je dobra, ali me i potiče na još bolji rad. Drago mi je što sam opet u Osijeku, prošao sam pripreme i spreman sam ispuniti trenerova očekivanja. Uvijek vjerujem u sebe i potrudit ću se još i više nametnuti, rekao je Daku.

U Mirlinda vrijedi investirati

Nenad Bjelica je zadovoljan onim što Mirlind pokazuje, pa nije bilo dvojbe da će ugovorom vezati na duže razdoblje.

Zaintrigirao nas je sa svojih tridesetak golova u prošloj sezoni u prvenstvu Kosova, ali i radom na treninzima. On je vrlo interesantan napadač, još uvijek jako mlad, koji se u svojoj domovini iskazao kao strijelac. Bez obzira na jačinu lige, nije to lako zabiti. Sigurno u njemu imamo potencijal, a što ćemo sada s njim napraviti vidjet ćemo. Postoji mogućnost i posudbe, ima zainteresiranih klubova, pa ćemo procijeniti što je najbolje za njega. On je drugi napadač kosovske reprezentacije i to treba poštivati. Klub u njemu ima veliku vrijednost, u njega treba investirati jer on na tržištu već sada ima svoju cijenu koja će ubuduće biti još i veća.