Mladi Bijelo-plavi pokupili su i pojedinačna priznanja budući da je Dominik Babić proglašen najboljim igračem i strijelcem (četiri pogotka) turnira, a Jan Hlapčić najboljim vratarem natjecanja.

Kadeti Osijeka pobjednici su 23. Memorijalnog turnira Mravunac-Fegeli nakon što su u finalu pobijedili vršnjake Hajduka rezultatom 3:0. Mladi Bijelo-plavi pokupili su i pojedinačna priznanja budući da je Dominik Babić proglašen najboljim igračem i strijelcem (četiri pogotka) turnira, a Jan Hlapčić najboljim vratarem natjecanja.

Igrači Nikše Petrovića sve su brzo riješili u finalnom nadmetanju, Sergej Levak i Dominik Babić su Bijelo-plave doveli do brzog vodstva, a onda je ovaj potonji u završnici utakmice stavio točku na “i” uvjerljivoj pobjedi. 

Darovita generacija koja se od pionirskog uzrasta oprostila osvajanjem dvostruke krune nastavila je svoj put igračkog sazrijevanja i u konkurenciji Širokog Brijega, Rijeke, Hajduka, Slaven Belupa i Cibalije osvojila prestižni turnir koje u spomen na Juru Mravunca i Dragutina Fegelija već tradicionalno organiziraju Grad Vinkovci, Vukovarsko-srijemska županija i HNK Cibalia.